Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Címlap Hírek Sándorfalvi Kulturális Egyesület Veterán járművek Sándorfalván

Veterán járművek Sándorfalván

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Tartalomjegyzék
Veterán járművek Sándorfalván
Köszönetnyílvánítás
Minden oldal
Hosszú évek óta bújkált bennem egy gondolat: veteránjármű találkozót kellene rendezni Sándorfalván. 2007-ben végre eljött a lehetőség, és hosszas szervezőmunka után július 1-én megvalósult egy álom. A megjelent járművek száma, minősége, és életkora minden várakozásunkat felülmúlta. Ötvenhét jármű és tulajdonosa lett regisztrálva, a szélrózsa minden irányából (Etyekről(!), Kistelekről, Fábiánsebestyénből, Szolnokról, Balástyáról, Kecskemétről, Ruzsáról, Tázlárról, Szegedről, Makóról, Kiszomborról, Hódmezovásárhelyről és természetesen Sándorfalváról) érkeztek járművek.


A megjelent autók: Austin Mini, BMW700, Csepel 346, Dodge Weapon (1942), Dutra dömper, Mercedes 170D (1949), Nash (1927), Opel Manták és Rekord, Rolls Royce, Willys Jeep (1944), Velorexek, WV Bogár.

Motorok: BMW-k, Czetka Jawa, Csepelek, Danuviák, Dneprek, IZS-ek, Jawa-k, Komar, K55 Moskva, Mz-k, Pannóniák, Simsonok, Uralok, és egy „kölyök korú” Honda (engedménnyel).
Egy Agria Werke kistraktor színesítette a gépparkot, ebből a típusból 3 db van egész Európában.

 

 

 

Az összeállított itiner alapján a résztvevők két helyszínen ügyességi feladatokat oldottak meg, nagy sikerrel. Visszajelzéseik szerint nagyon meg voltak elégedve az egész napi programmal, külön kihangsúlyozták, hogy milyen tetszetősek Sándorfalva nyugodt, rendezett utcái. Hírünket viszik saját településeikre, pozitív élményeik a mi fejlődésünket is előmozdítják a jövőben.


 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események márc   április   máj

HKSCPSV
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Julianna Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?