Címlap Hírek Sándorfalvi Civil Szövetség Veterán- és padlásbörze Sándorfalván

Veterán- és padlásbörze Sándorfalván

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
padlás börze2008. október 4-én szombaton 6-13 óráig az Ady Endre utcai piactéren ismét lesz Veterán- és padlásbörze. Bizonyára sokan látták és hallhatták, egyre nagyobb sikere van a Sándorfalvi Városszépítő és Környezetvédő Egyesület kezdeményezésére és közremuködésével, a Sándorfalvi Öreg Vasak Veteránjármű Klub és az Első Magyar Hadi- és Gépjármű Technikai Egyesület segítségével indult, a Sándorfalva Városüzemeltetési Közhasznú Nonprofit Kft által üzemeltetett, kéthavonta megrendezésre kerülő eseménynek.

Örömmel tapasztaltuk, hogy az ország számos területéről érkezett piaci árus mellett egyre nagyobb számban „merészkednek ki” a helyi lakosok nemcsak nézelodni, hanem árusítani is. A siker nem maradt el, ok már biztosan újra eljönnek október 4-én. Bízunk benne, hogy mások is gondolnak arra, hogy a nyári nagytakarítás, őszi lomtalanítás után a számukra értéktelen kacatokat, a garázsban évek óta felgyülemlett régi alkatrészeket esetleg mások számára hozzáférhetővé tegyék.

Most is bárki hozhat régi autó-, kerékpár-, motorkerékpár alkatrészeket, járműveket, régi könyveket, játékokat, képeslapokat, órákat, antik tárgyakat, és egyéb használati eszközöket, valamint a dédszülők-nagyszülők korabeli falusi élet kellékeit. Sándorfalván és környékén sokan élnek a mezőgazdaságból, így az árusítható termékek sorát kiegészítettük mezőgazdasági gépekkel, gépalkatrészekkel. Hozhatók még a lakásfelújítás után feleslegessé vált kisbútorok, lakás kiegészítők is. Úgy tervezzük, hogy az idei évhez hasonlóan jövőre ugyanígy, azaz áprilistól minden páros hónap első szombatján tartjuk meg a Veterán- és padlásbörzét, ami talán a legalkalmasabb időpont ahhoz, hogy a többi környékbeli vásárokkal és az országos veteránbörzékkel ne essen azonos napra. Reméljük, hogy ezzel szép piacterünk kihasználtságát növelve Sándorfalva nevét, jó hírét eljuttathatjuk kis hazánk más tájaira is.
Az eddigiekhez hasonlóan helyfoglalás az érkezés sorrendjében lesz.
Minden árusítót és nézelődőt sok szeretettel várnak!
 
A szervezők nevében tisztelettel: Bürgés Józsefné
 
 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események jún   Július   aug

HKSCPSV
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Walker Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?