Erdélyben járunk!

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A bányábanA Sándorfalvi Kulturális Egyesület, valamint a Sándorfalvi Városszépíto és Környezetvédo Egyesület Erdélybe szervezett közösségépíto szakmai utat. A résztvevo egyesületek értékelték az eddig végzett munkájukat, felvázolták elképzeléseiket a jövot illetoen.  Kíséronk volt az úton Dénes Ildikó újszentesi képviselo, testvér-települési kapcsolatunk felelose. Tájékoztatást kaptunk Ildikótól az újszentes önkormányzat munkájáról, a civil szervezetek muködésérol. Megvitattuk az immár 15 éve tartó jó kapcsolat továbbfejlesztésének lehetoségeit. Ott tartózkodásuk alatt körutat tettünk erdélyben, megismerkedtünk számos nevezetességével. Jártunk Parajdon - Déván, – Vajdahunyadon, – Korodon, – Székelyudvarhelyen, – Temerváron. Voltunk a Gyilkos – tónál, Békás- szorosnál, – Medve – tónál.
Utunk során buszból gyönyörködhettünk a keleti-Kárpátok hegyvonulataiban, valamint azt borító erdoállományokban. Fáradtan, élményekben gazdagodva érkeztünk haza.
 
Sipos György egyesületi elnök
 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események jún   Július   aug

HKSCPSV
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?