Címlap NETre KÉSZ-2008 Tananyag Bemeneti egységek - digitális eszközök

Bemeneti egységek - digitális eszközök

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉPEK ÉS KAMERÁK

A kép- és hanganyag tárolása digitális úton történik. Az eltárolt kép-, illetve filmanyag számítógépre töltve azonnal feldolgozható. Az amatőr videózásban a két legelterjedtebb digitális szabvány a Digital8 és a Mini DV. Mindkét technika mágnesszalagos adatrögzítést használ, de a szalagra digitális jelsorozatot rögzít. Létezik közvetlenül DVD lemezre történő digitális jelrögzítés is.

DIGITALIZÁLÓ TÁBLA

 

A digitalizáló tábla két részből, egy táblából és a rajta mozgatható adóból áll. A mozgást érzékelheti az adó vagy a tábla is. Az adó használható hagyományos egérként is. Az eszköz a toll különféle erejű nyomását is érzékeli, és a grafikus programok a nyomáshoz igazítják a használt szoftveres rajzeszköz méretét.

 

BOTKORMÁNY

A botkormány (joystick) elsősorban játékoknál alkalmazott beviteli periféria. A botkormányhoz hasonló szerepe van, és hasonló elven működik a gamepad is, mely különböző iránybillentyűkkel,gombbal, kapcsolóval rendelkezik. Segítségével bármilyen játékot irányíthatunk. Hasonló játékvezérlő eszköz a kormány is, melyhez különböző pedálok kapcsolhatók.

 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események jún   Július   aug

HKSCPSV
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?