Címlap NETre KÉSZ-2008 Tananyag Az Avast! Home Edition vírusírtó

Az Avast! Home Edition vírusírtó

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Program neve: Avast! Home Edition
Funkció: Vírusirtó program
A dokumentum írásakor a program legfrissebb verziója a 4.8.1335-es.
Mérete: 35 MByte.
Hivatalos honlap: www.avast.com
A telepítés egy végtelenül leegyszerűsített folyamat. Szinte mindig a tovább/next gombra kell kattintanunk.
Az installálást a "setuphun.exe" fájlra kattintva tudjuk elkezdeni.
Az installálást a "setuphun.exe" fájlra kattintva tudjuk elkezdeni.
A windows biztonsági figyelmeztetése fogad bennünket: A szoftver gyártója nem ellenőrizhető. Biztosan futtatni szeretné ezt a szoftvert? A továbblépéshez kattintsunk a futtatás gombra.
A windows biztonsági figyelmeztetése fogad bennünket.
Ekkor üdvözöl bennünket, az Avast Home Edition program telepítője. A program javaslatára zárjuk be a futó programokat és azt követően folytassuk a telepítést a tovább gombra kattintva.
Üdvözöl bennünket, az Avast Home Edition program telepítője.
A következő „OLVASS EL!" ablak tájékoztat minket a rendszerkövetelményekről. Miután elolvastuk kattintsunk a „Tovább" gombra.
OLVASS EL
A következő ablakban olvashatjuk el a licenszszerződést, melyet az „Elfogadom" gombra kattintva jóvá kell hagyjunk ha folytatni szeretnénk a telepítést.
A következő ablakban olvashatjuk el a licenszszerződést.
A következő ablakban rákérdez a telepítési helyre. Hagyjuk meg a „GYÁRI" beállításokat és kattintsunk tovább gombra.
Telepítés helye
A következő ablakban olvashatunk még néhány sort a telepítési információkról, majd kattintsunk a tovább gombra, mellyel elkezdődik a gyakorlati része a telepítésnek.
telepítési információk
A telepítés folyamata ritkán vesz igénybe fél percnél többet.
A telepítés folyamata ritkán vesz igénybe fél percnél többet.
A felugró kérdésnél válasszuk az „Igen" gombot, melynek hatására, gépünk újraindulást követően boot vírusokat fog keresni a merevlemezen és a memóriában.
Boot vírusok keresése
Amennyiben az előző ablakban a „Nem" gombot választottuk volna, a telepítés befejezéséhez jelöljük meg az újraindítást, majd kattintsunk a „Kész" gombra.
Telepítés vége
Gépünk újraindítást követően az alábbi képernyővel fogad bennünket, a továbblépéshez kattintsunk az „OK" gombra.
Üdvözli az AVAST!
A következő ablakban az állandó védelem beállításait finomíthatjuk igényeinkhez. Tapasztalatlan felhasználóként nem célszerű a beállításokon módosítani egy kivételével. A keresés érzékenysége gyárilag „Normál" mértékű. Ezt az egy pontot állítsuk át „Magas" értékre, majd a továbblépéshez kattintsunk az „OK" gombra.
Állandó védelem
Haladó felhasználóként a részletekre kattintva tudjuk beállítani a program érzékenységét.
Haladó beállítások
Regisztrációhoz keressük fel a http://www.avast.com/eng/home-registration.php#register-form oldalt és a megjelenő úrlap Registration language: legördülő menüjéből válaszuk a magyart, melyet követően űrlapunk anyanyelvünkön kéri tőlünk az adatokat. Adjuk meg nevünk e-mail címünk, országunk valamint az űrlap védelmét ellátó számkódot, majd kattintsunk a regisztráció gombra. Ezt követően a megadott e-mail címre néhány percen belül megküldik a licenszkulcsot, mely segítségével napi frissítés kapunk a programhoz 12 hónapon keresztül. Egy év elteltével a ingyenesen új kódot kérhetünk.
Regisztráció
A következőképpen tudjuk bemásolni a licenc kulcsot a programba: Jobb gombbal kattintsunk a kék ikonra amely a rezidens védelmet jelenti a rendszertálcán (A jobb alsó sarokban.) és válasszuk az "avast! névjegye..." vagy az egyszerű kezelői felület esetén a 'Help' -> 'avast! névjegye...' menüpontot. Kattintsunk a "Regisztrációs kulcs..." gombra a jobb alsó sarokban, majd adja meg a licenc kulcsot a beviteli mezőben. Jelölük ki a regisztrációs kulcsot az e-mailben, majd másoljuk a vágólapra (CTRL+C gombokkal) és illesszük be (beillesztés) a licenc kulcsot a vágólapról a beviteli mezőbe (CTRL+V kombinációval). Végezetül kattintsunk az OK gombra.
Licenszkulcs bemásolása a programba
Ha nem biztos abban, hogy meg tudja csinálni ezt a folyamatot, akkor nézze a gyártó oktatóvideóját az alábbi linken http://www.avast.com/files/tutorials/insert_key.htm. A telepítés befejezését követően egy teljesen magyar nyelvű ingyenes/freewere alkalmazást használhatunk.
 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események



 szept   Október   nov

HKSCPSV
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?