Címlap Hírek Művészeti Iskola Ünnepség a Költészet Napja tiszteletére

Ünnepség a Költészet Napja tiszteletére

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Művészeti Iskola színjátékosai és a Zongora tanszak növendékei ünnepi musort adtak a Költészet Napja alkalmából  2007.április 21-én a Budai Sándor Muvelodési Házban. A Muvészeti Iskola növendékein kívül meghívtuk a Pallavicini Sándor Általános Iskola tanulóit, akik az iskola szavalóversenyén kiemelkedo eredményt értek el és eljutottak a megyei versenyre. Az ünnepi délutánon versekkel, vidám jelenettel és zongoradarabokkal léptek fel tanulóink.

A zsúfolásig megtelt nézotéren a meghívott vendégek: szülok, nagyszülok, felkészíto nevelok és minden vendég, nagy lelkesedéssel fogadták a produkciókat. Kedves színfoltja volt a délutánnak Farkas Ferencné Magyar Ilona verses kötetének bemutatása. Ila néni már gyermek kora óta írogat verseket és arra gondolt, hogy kötetbe gyujti és bemutatja költeményeit. Geleta Ferencné Marika és két tanulónk el is szavalta egy-egy versét.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

A videó nagy méretben megtekintheto itt!

A rendezvény után  finom uzsonnával vendégelte meg a résztvevoket  A Budai Sándor Muvelodési Ház és Petofi Emlékkönyvtár intézménye és mindenki kapott ajándékba egy dedikált verseskötetet.

Molnár Józsefné
a színjáték tanszak vezetoje

 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események jún   Július   aug

HKSCPSV
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?