Címlap Hírek Művészeti Iskola Civilek a parlagfű ellen!

Civilek a parlagfű ellen!

E-mail Nyomtatás PDF
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

ÉrtékelésBensoséges hangulatú összejövetelen értékeltük a 2007- évi  civil szervezeteink által végzett parlagfu mentesítést. A Sándorfalvi Kulturális Egyesület és a Sándorfalvi Városszépíto Egyesület közösen pályázott, és nyert. Vállaltuk, hogy ingyen hívható zöld számot üzemeltetünk, ahol a lakosok bejelenthetik, hogy hol észleltek parlagfüvet. Három alkalommal mentesítést végeztünk, a mechanikus úton eltávolított parlagfüvet összegyujtöttük és a kijelölt helyre szállítottuk.

A nyertesTájékoztatót tartottunk a parlagfurol, az általa okozott allergiás megbetegedésekrol. Az eloadások megtartására helyi szakembereket kértünk fel. Sándorfalván 2003 óta irtjuk rendszeresen a parlagfüvet. Kiemelten kezeltül a Sándorfalvi Tan és Sétaösvény területét, ahol mára elmondhatjuk, parlagfu mentes terület. Fontos ez mivel sok fiatal, és idos fordul meg az erdo e részén. E komplex mentesítési programban részvevo civil szervezetek tagjai nagyban erosítik a közösségi összetartozást, az egymásért való közös munkálkodást.

Az értékelés végén, a parlagfu mentesítésen részvevok között egy ORION típusú színes TV lett kisorsolva, melyet az idén Kiss Tiborné nyert meg. Ezt követoen disznótoros vacsorával, és hangulatos beszélgetéssel ért véget az értékelés.

Sipos György

egyesületi elnök

 

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események jún   Július   aug

HKSCPSV
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?