Címlap Hírek
Hírek

Megérkeztem!

E-mail Nyomtatás PDF
MegérkeztemCsúri Henriett, aki alapítója és egyben titkára is a Sándorfalvi Kulturális Egyesületnek, kisbabának adott életet. György Lola gyönyöru kislány. Kívánunk Neki és a kedves Anyukának és Apukának (György Kornél) nagyon boldog életet.
 
Az Egyesületi tagok nevében:
Pataki Zsuzsanna, egyesületi elnök
LAST_UPDATED2
 

Sándorfalvi városnapok

E-mail Nyomtatás PDF
2007. június 30-án (szombaton) 10.00 órától A Sétáló utcában. Nem csak a Dél-Alföld, hanem Sándorfalva is híres pörköltfozo mesterszakácsairól. Mindenkinek lehetoséget biztosítunk, hogy most bebizonyítsa tudását! Megkötés nincs, bármilyen pörkölt fozheto. A rendezoség biztosítja a helyszínt (fozési helyek kijelölése, asztalok, padok), minden egyebet a résztvevok hoznak (pl. bogrács, állvány, gáz, fa, ízesítoszerek, stb.). Minden benevezo tetszoleges létszámból állhat (fozok, családtagjaik, barátaik, stb.).A csapatok által fozött étel eladásra nem kerülhet, mindenki saját fogyasztásra fozhet. A zsuri részére egy kistál pörköltet kérünk leadni. Az elso három helyezett díjazásban részesül. Nevezni 2007. június 22-ig lehet a Budai Sándor Muvelodési Házban (Sándorfalva, Ady Endre u. 7., telefon: 62/251-291).
LAST_UPDATED2 Bővebben...
 

2007

E-mail Nyomtatás PDF

A Sándorfalvi Kulturális Egyesület minden kedves honlap Olvasónak boldog új évet kíván.

Pataki Zsuzsanna

egyesületi elnök

 

LAST_UPDATED2
 

Muzslyáról

E-mail Nyomtatás PDF
Ha Muzslyát szeretném bemutatni, mindenekelott már a névvel kezdeném, ugyanis a köznyelvben, a nép körében inkább Muzslának mondjuk. A mi kis falunk Szerbiában, Vajdaságban van; Közép- Bánát legnagyobb magyarlakta településének, Nagybecskerek község egyik helyi közösségeként tartják nyílván, a Bega folyónk jobb partján fekszik. Mindössze 116 éves, és mintegy 12000 lakosa van, ebbol 8000 a magyar ajkú polgár. Most azonban következzék egy kis történelmi áttekintés. 1890-ben kezdték beépíteni. Jó néhány vajdasági településrol jöttek a családok, mindenképpen a jobb megélhetést keresve.
LAST_UPDATED2 Bővebben...
 

Oklevél a leghatékonyabbaknak!

E-mail Nyomtatás PDF
A „Parlagfumentes Magyarországért” Tárcaközi Bizottság 2006. nov. 28-án záró rendezvényt tartott a Földmuvelésügyi Minisztériumban. A Tárcaközi Bizottság elnökének felkérésére, az ANTSZ Csongrád Megyei Intézete, a több éven áttartó eredményes szervezésért, a parlagfumentesítés lebonyolításért kitüntetésre, a „Sándorfalvi Kulturális Egyesület”-et valamint, a CSEMETE - Természet és Környezetvédelmi Egyesületet javasolta. Az oklevél átadására a „Parlagfu-mentes Magyarországért” címu konferencia keretében került sor. Ez az elismerés szól a városunkban parlagfumentesítésben aktívan résztvevo civil szervezeteknek, valamint minden résztvevonek. A kitünteto oklevelet Péterfia Éva a Tárcaközi Bizottság elnökétol Sipos György a Sándorfalvi Városszépíto és Környezetvédo Egyesület elnöke vette át.
LAST_UPDATED2
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események szept   Október   nov

HKSCPSV
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?