Diákok a Tanösvényen az Európai Erdők Hete alkalmából

E-mail Nyomtatás PDF
Az EURÓPAI ERDŐK HETE rendezvénysorozat különböző fórumokon igyekszik minél szélesebb kör számára érthetővé és érzékelhetővé tenni azokat a gondokat, melyek erdeink helyzetével és jövőjével kapcsolatosak. Ezen rendezvényhez kapcsolódtak a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola Környezetvédelmi szakkörös tanulói, valamint a 6/B - 7/A osztályosok közül néhányan, Liebszter Ildikó szakkörvezető tanárnő vezetésével. Az Erdők Hete olyan nemzetközi civil kezdeményezés, melynek célja, hogy ráirányítsa a társadalom, a média, a szakma és a döntéshozók figyelmét az erdőkre és a velük kapcsolatos, mind akutabb problémákra.
Bővebben...
 

Versenyfelhívás az Európai Erdők Hete rendezvénysorozatra

E-mail Nyomtatás PDF
A Sándorfalvi Városszépítő És Környezetvédő Egyesület versenyfelhívást tesz közre a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola diákjai részére. Az Erdők Hete olyan nemzetközi civil kezdeményezés, melynek célja, hogy ráirányítsa a társadalom, a média, a szakma és a döntéshozók figyelmét az erdőkre és a velük kapcsolatos, mind akuttabb problémákra. Magyarország is csatlakozott az Európai erdők hete című rendezvénysorozathoz, az egyik kiemelt témakör a zöldfelületekért végzett közös munka.
Bővebben...
 

Falunapi ünnepségen voltunk Vajdaságban

E-mail Nyomtatás PDF
A zöldekEgyesületünk küldöttsége nagy örömmel, vett részt szeptember 6-án és 7-én a Lukácsfalva Helyi Közösség és a Fehér tó – HÁKE által szervezett falunapi ünnepségen. A falunapon, Kisboldogasszony napja alkalmából került megnyitásra a „Bega és a Temes, folyók amelyek összekötnek” elnevezésű kiállítás. A temesvári Szórvány Alapítvány programjában a lukácsfalvi Fehér-tó Hagyományápoló és Környezetvédő Egyesület mint partner vett részt. 
Bővebben...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Belépés

Felhőtérkép

Felhőkép

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események okt   November   dec

HKSCPSV
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Walker Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?