Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Ifjúsági Farsangi Mulatság

E-mail Nyomtatás PDF

Ifjúsági  Farsangi Mulatságot szervez a Sándorfalvi Ifjúsági Információs Pont 2010. február 27-én, szombaton, 15.00-22.00 óráig a Budai Sándor Kulturális Központban. Programok: Egész estés karaoke party (VERANTY) Sztárfellépő 17.00 órától a BNF! Lesz még ékszerkészítés, testfestés, filmvetítés, ingyenes lesz a Teleház, bemutatkozik a SIIP (Sándorfalvi Ifjúsági Információs Pont), valamint lesz ingyenes retro kaja!

Bővebben...
 

Kultúra Napja volt a Budai Sándor Kulturális Központban

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Kultúra Napja nem tartozik a hivatalos, piros betűs ünnepek közé, de már hosszú évek óta egyre eredményesebben hívja fel a figyelmet azokra a tárgyi és szellemi értékekre, melyeket méltán érezhetünk magunkénak.

A dátum apropóját az az esemény szolgálja, hogy Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. Ennek emlékére 1989-től január 22-én a Magyar Kultúra Napját ünnepeljük.

2010. január 22-én a Budai Sándor Kulturális Központban nemzeti kultúránk értékeinek fontosságát hangsúlyozva ünnepi megemlékezést tartottunk. A kellemes hangulatú, teltházas teadélutánon a Szegedi Pinceszínház művészei szórakoztatták az érdeklődőket. „Idézetek a boldogságról” című zenés verses összeállításuk minden korosztály számára kellemes szórakozást nyújtott.

B. S. K. K.

 

Fá( zó )s kérdések

E-mail Nyomtatás PDF
Avagy amit a tűzifáról és a  tűzifavásárlásról tudni érdemes…. A napokban olvastam a Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központjának információs lapjában Vid Katalin tollából, az alábbiakat Úgy gondoltam érdemes azon olvasók számára is eljuttatni, akik esetleg nem jutnak hozzá az ERDŐJÁRÓ decemberi példányához. Ahogyan közeledett a hűvösebb idő, egyre több ismerősöm faggatott: hol, kitől, milyen fajta fát, milyen kiszerelésben és felkészítettségben vegyen a hideg téli napokra.
Bővebben...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Belépés

Felhőtérkép

Felhőkép

Napi vicc


Adó 1%,  Adó1%, adóegyszázalék, egyszázalék
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezOldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatásaOldal mentése PDF fájlként
Back to Top

NETre KÉSZ-2008

A program a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával, az eMagyarország Program keretében valósult meg. 

Googe kereső

Google

Események



 márc   április   máj

HKSCPSV
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Julianna Walker Willis Technology

Szavazások

Hogy tetszik Önnek az új designe?